София 1000, ул. „Г.С.Раковски“ 81, ет.2

Created with Sketch.
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Обучение за квалификация Психодрама Терапевт – гр. София

22/06/2019/10:00 - 23/06/2019/14:00

ИНСТИТУТ ПО ПСИХОДРАМА ИНДИВИДУАЛНА И ГРУПОВА ПСИХОТЕРАПИЯ „БЕРНХАРД АХТЕРБЕРГ“
Пълноправен член на Камарата на Обучителните Институти към Европейската Асоциация по Фамилна Терапия EFTA и Европейската Федерация на Психодрама Обучителните Организации FEPTO
Организира обучение за квалификация ПСИХОДРАМА ТЕРАПЕВТ в град СОФИЯ

Психодрама терапевт е професионална квалификация, която се придобива извън и независимо от университетите – обикновено след като човек е завършил висшето си образование или е в процес на обучение. За разлика от други методи, психодрамата е отворена за широк кръг професионалисти – освен работещите в областта на психичното здраве като психиатри и психолози, в нея могат да се обучават и хуманитаристи, социални работници, педагози и др.

Обучението по Психодрама в България се осъществява според стандартите и критериите, приети от Българското Дружество по Психодрама и Групова Терапия http://psychodrama-bg.org в съответствие със стандартите на Европейската Федерация на Психодрама Обучителните Организации http://www.fepto.com/members/training-organizations на които ИПИГП „Бернхард Ахтерберг“ е член.

Желаещите за включване в обучителната група трябва да са преминали през първото обучително ниво и да притежават сертификат за Психодрама Асистент (Консултант). Признават се и сертификати за това ниво издадени и от други Институти акредитирани от БДПГТ.

Успешно завършилите нивото получават диплома за Психодрама Терапевт или Психодрама Водещ (зависи от базисното образование).

Квалификацията Психодрама Терапевт дава възможност за кандидатстване и вписване в Регистъра на Психотерапевтите към Българската Асоциация по Психотерапия!

Обучението се провежда в рамките на една събота и неделя веднъж месечно.

Цена: 100 лв на уикенд

Местата са ограничени! След тяхното запълване групата се затваря и повече студенти няма да бъдат приемани! Кратките интервюта с кандидатите ще бъдат проведени по реда на постъпилите заявки на e-mail: morenobg@abv.bg ( свободен текст) и на телефон 0896 70 88 72 – Анелия Василева.

Обучители: Анелия Василева, Георги Антонов, Димо Станчев и екип на ИПИГП „Бернхард Ахтерберг“, вкл. гост преподаватели

Кога: 22 и 23 юни 2019 г.
Времетраене на обучението: 2.5 години
Къде: гр. София, ул. „Г.С.Раковски“ 81 ет. 2

Можете да се запознаете с програмата на обучението която е публикувана в сайта на ИПИГП „Бернхард Ахтерберг“ https://institut-bg.com/ – раздел обучения.

Детайли

Начало:
22/06/2019/10:00
Край:
23/06/2019/14:00

Място

гр. София, ул. „Г.С.Раковски“ 81
ulitsa „Georgi S. Rakovski“ 81
София, 1000 България
+ Google Map