София 1000, ул. „Г.С.Раковски“ 81, ет.2

Created with Sketch.
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Обучение за квалификация „Психодрама терапевт“-гр.Варна

14/11/2020 - 15/11/2020

150лв.

Институт по психодрама, индивидуална и групова психотерапия „Бернхард Ахтерберг“, организира обучение за квалификация ПСИХОДРАМА ТЕРАПЕВТ в град ВАРНА.

 

Психодрама терапевт е професионална квалификация, която се придобива извън и независимо от университетите – обикновено след като човек е завършил висшето си образование или е в процес на обучение. За разлика от други методи, психодрамата е отворена за широк кръг професионалисти – освен работещите в областта на психичното здраве като психиатри и психолози, в нея могат да се обучават и хуманитаристи, социални работници, педагози и др.

 

Обучението по Психодрама в България се осъществява според стандартите и критериите, приети от Българското Дружество по Психодрама и Групова Терапия http://psychodrama-bg.org в съответствие със стандартите на Европейската Федерация на Психодрама Обучителните Организации http://www.fepto.com/members/training-organizations на които ИПИГП „Бернхард Ахтерберг“ е член.

 

Желаещите за включване в обучителната група трябва да са преминали през първото обучително ниво и да притежават сертификат за Психодрама Асистент (Консултант). Признават се и сертификати за това ниво издадени и от други Институти акредитирани от БДПГТ.

 

Успешно завършилите нивото получават диплома за Психодрама Терапевт или Психодрама Водещ (зависи от базисното образование).

Обучението се провежда в рамките на една събота и неделя веднъж месечно.

 

Цена: 150 лв на уикенд

Местата са ограничени! След тяхното запълване групата се затваря и повече студенти няма да бъдат приемани! Кратките интервюта с кандидатите ще бъдат проведени по реда на постъпилите заявки на e-mail: psihodrama.varna@gmail.com( свободен текст) и на телефон 0895 53 12 14– Анелия Калчева.

 

Обучители: Анелия Василева, Георги Антонов, Димо Станчев и екип на ИПИГП „Бернхард Ахтерберг“, вкл. гост преподаватели

 

Кога: 14 – 15 ноември 2020 г.

 

Времетраене на обучението: 2.5 години

 

Къде: гр.Варна (предстои уточняване на залата)

Можете да се запознаете с програмата на обучението която е публикувана в сайта на ИПИГП „Бернхард Ахтерберг“ https://institut-bg.com/ – раздел обучения.

Детайли

Начало:
14/11/2020
Край:
15/11/2020
Стойност:
150лв.

Организатор

Институт „Берхард Ахтерберг“: Индивидуална, Семейна и Групова Психотерапия
Телефон:
0896708870
Email:
office@institut-bg.com ; morenobg@abv.bg

Място

Варна